O klubu

Klub Studio

Klub se nalazi u strogom centru grada, na Zelenom Vencu, u poslovnoj zgradi. Klub poseduje vrhunsku rasvetu kao i ozvučenje po poslednjim standardima svetskog klabinga. Pod tim podrazumevamo i enterijer koji je krajnje interesantan: kožni šank, akvarijum, baldahine i lepo uklopljene garniture, koji zajedno čine jednu jako lepu i interesantnu klubsku atmosferu gde će se svako od vaših gostiju osećati prijatno. Kompletno je opremljen barskim stolovima i stolicama, ima velike i male separee + VIP separe sa zavesama + slavljenički separe, muški i ženski toalet. Naravno, tu su takodje i laseri, dim mašina, rashladni uredjaji, DJ kabina, disco kugla, itd...

Kapacitet kluba je do 150 ljudi, ali najčešće žurke koje su do sada pravljene bile su za 50, 70 i 100 ljudi. Klub je moguće pregraditi ukoliko imate manje ljudi.

Iznajmljivanje

Iznajmljuje se po terminima svim danima i namenjen je pre svega za privatne proslave, (18te rodjendane, diplomske žurke i druge privatne žurke), ali i za žurke komercijalnog tipa.

Cena lokala zavisi od dana, ne od broja gostiju. Termini su od 21:00h do 04:00h.

okvirna cena za radne dane je 150e / ponedeljak-utorak-sreda-četvrtak /

okvirna cena za vikend je 250e / petak-subota /

okvirna cena za nedelju je 180e / nedelja /

NAPOMENA: pored lokala u cenu iznajmljivanja Vam je uračunato i osoblje!

Osoblje: šanker, konobar, fotograf i obezbedjenje.

Zašto baš Studio?

Najveći problem lokala u centru jeste problem sa bukom. Najčešće neko živi u blizni ili na spratu, pa dolazi do prekida žurke od strane organa reda i mira već na samom početku žurke. Klub STUDIO se nalazi u poslovnoj zgradi, što znači da stambenih objekata nema u krugu od 500m. Pored toga je zvučno izolovan i možete biti sigurni da će se žurka održati kako treba... do kraja.

Imamo najljubaznije osoblje, ne uzimamo depozit u slučaju loma, dobra lokacija, svi saveti oko organizacije (gde i kako možete najjeftinije da prodjete - npr. trubači za 1500din, gde je najjeftinije piće itd.), animacija gostiju u dogovoru sa slavljenikom, atmosfera koju ćete sigurno pamtiti, ne ograničavamo unos pića kao u većini klubova!