− Klub za proslave −


Klub Studio nalazi se na adresi Bulevar Oslobođenja 18v (Autokomanda). Poseduje vrhunsku rasvetu kao i ozvučenje po poslednjim standardima svetskog klabinga.

Pod tim podrazumevamo i enterijer koji je krajnje interesantan: kožni šank, akvarijum, baldahine i lepo uklopljene garniture, koji zajedno čine jednu jako lepu i interesantnu klubsku atmosferu gde će se svako od Vaših gostiju osećati prijatno.

Kompletno je opremljen barskim stolovima i stolicama, ima visoka sedenja, separee, rasvetu i ozvučenje.

Maksimalni kapacitet kluba je do 70 ljudi, ali najčešće žurke koje su do sada pravljene bile su oko 50 ljudi.

− Iznajmljivanje prostora  −


Iznajmljivanje prostora za proslave vrši se po terminima, svim danima i namenjen je pre svega za privatne proslave - (18-te rođendane).

Termini su: 20h - 01h | 21h - 02h | 22h - 03h

Cena iznajmljivanja: Petak i Subota - 365e / Nedelja - Četvrtak - 335e
Cena lokala zavisi od dana i vrste proslave.

Pored lokala u cenu iznajmljivanja Vam je uračunato i osoblje!
Osoblje: 1x konobar , 1x šanker , DJ , 1x obezbeđenje.

Napomena: Ukoliko želite za pogledate lokal, svakog dana u popodnevnim časovima možete doći, obavezno se najavite barem pola sata pre Vašeg dolaska, lokal se iznajmljuje po terminima i ne radi preko dana, termin za gledanje lokala je od 18h do 21h.

− Zasto bas Studio? −


Najveći problem lokala u centru jeste problem sa bukom. Najčešće neko živi u blizni ili na spratu, pa dolazi do prekida žurke od strane organa reda i mira već na samom početku žurke. Klub se nalazi u poslovnoj zgradi, što znači da stambenih objekata nema u krugu od 500m. Klub Studio za proslave je zvučno izolovan i možete biti sigurni da će se žurka održati kako treba... do kraja.

Imamo najljubaznije osoblje, ne uzimamo depozit u slučaju loma, dobra lokacija, svi saveti oko organizacije, atmosfera koju ćete sigurno pamtiti, ne ograničavamo unos pića kao u većini klubova!